INSCRIPCIONS D’ACTIVITATS

FINS EL 15 DE JULIOL

En aquesta IX edició de la FESC volem mostrar com l’ESS està contribuint a la urgent i imprescindible transició ecosocial que necessita el planeta, i reflexionar sobre els reptes que ens cal superar per poder contribuir-hi encara més. Per aquest motiu, en la crida d’activitats d’enguany us demanem propostes per a donar a conèixer quins projectes, eines, mecanismes, etc. s’estan desenvolupant a l’entorn de l’economia solidària que incorporin la perspectiva ecològica per tal de donar resposta a la crisi climàtica i socioambiental que afrontem.

L’excepcionalitat d’aquesta edició virtual ens obliga a repensar-nos i adaptar-nos a nous formats. Hem allargat la durada de la FESC a un mes, del 23 d’octubre al 22 de novembre, per a eixamplar el programa i no solapar activitats. Això reduirà el nombre d’activitats admeses i ens ofereix el repte que siguin més corals i intercooperatives per a donar cabuda a tothom. L’organització es reserva l’opció de proposar modificacions o fusions.

Tingueu en compte que totes les accions seran en format virtual i que les necessitats tècniques s’han de pensar en aquest sentit. Totes les activitats es projectaran a partir de la pantalla de l’ordinador que cada usuària té a casa i tothom les podrà veure en directe o en diferit. Estem estudiant la possibilitat de poder tenir públic en algunes accions si la realitat i les mesures sanitàries ho permeten.

Eixos de la FESC2020:

  • Producció: temes enfocats des de la perspectiva de les productores (productes i serveis dels sectors econòmics primari, secundari, terciari, temes de gestió, etc.)
  • Consum: temes enfocats des de la perspectiva de les consumidores (habitatge, energia, mobilitat, alimentació, tèxtil, consum responsable, finances ètiques, cooperatives de consum, salut, etc.)
  • Reproductiu: temes relacionats amb la sostenibilitat de la vida i les cures, feminització de la gestió, ecofeminisme, etc.
  • Campanyes i mobilitzacions: temes relacionats amb drets humans, lluites ecologistes, justícia social, sostenibilitat i canvi de valors.
  • Allò públic i allò comú: temes que tractin necessitats per a la transició ecosocial que podem resoldre sense passar pel mercat:  polítiques públiques, gestió comunitària, comuns (naturals, digitals,…)
  • Altres: tot allò no inclòs als altres àmbits i relacionat amb la temàtica d’enguany.
Degut a la reducció en el contingut de la fira d’enguany, com a molt només podrem acceptar UNA proposta per entitat. Us encoratgem a intercooperar i tindrem especialment en compte propostes en aliança amb altres entitats o actors propers a l’ESS i que incloguin la diversitat temàtica dins de cada àmbit.
L’ingrés de l’inscripció comporta l’acceptació de les condicions de participació.

FORMULARI

[[[["field9","contains","No tenim"]],[["hide_fields","field10"]],"and"],[[["field11","contains","16"]],[["show_fields","field12"]],"and"],[[["field14","contains","1"]],[["show_fields","field15"]],"and"],[[["field14","contains","2"]],[["show_fields","field21"]],"and"],[[["field14","contains","3"]],[["show_fields","field17"]],"and"],[[["field14","contains","5"]],[["show_fields","field22"]],"and"],[[["field6","contains","Seminari"]],[["show_fields","field23"]],"and"],[[["field6","contains","Taula rodona"]],[["show_fields","field24"]],"and"],[[["field6","contains","Pon\u00e8ncia"]],[["show_fields","field25"]],"and"],[[["field6","contains","Carrusel"]],[["show_fields","field26"]],"and"],[[["field6","contains","Activitat cultural"]],[["show_fields","field45"]],"and"],[[["field6","contains","interna"]],[["show_fields","field46"]],"and"],[[["field30","contains","3"]],[["show_fields","field48"]],"and"],[[[]],[[]],"and"],[[["field6","contains","presentaci\u00f3"]],[["show_fields","field58"]],"and"]]
1
TÍTOL DE L'ACTIVITAT65 caràcters com a màxim
no-icon
BREU DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITATExpliqueu en què consisteix l'activitat que voleu dur a terme. 120 caràcters. Aquesta serà la versió pública de la sessió, si necessiteu entrar en més detalls, podeu fer-ho en l'apartat següent.
0 / 120
DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT
0 /
NOM DE L'ENTITAT O LES ENTITATS ORGANITZADORES
Nom de l'entitat
×
×
(2)
PÚBLIC OBJECTIUA qui va dirigida l'activitat.
0 /
Nom i entitat de la(es) persona(es) que moderarà(n)
NomNom de la moderadora
EntitatEntitat a la que pertany
Nom i entitat de la(es) persona(es) que farà(n) la ponènciaEntenem que fareu la ponència en català. Si no és així, si us plau, indiqueu el idioma que s'utilitzarà..
Nom Entitat
×
×
(2)
FORMAT D'ACTIVITATAl tractar-se d'una fira virtual, hem hagut de limitar els formats de les activitats a accions que puguin ser gravades i reproduïdes per una pantalla. És per això que les activitats d'enguany queden limitades als formats següents: Passi de vídeo/documental, Concert/obra de teatre; Classe magistral amb/sense preguntes, Entrevista, taula rodona. Si teniu alguna altra proposta, ens heu de fer saber també la resolució tècnica de la mateixa
0 /
Nom/s de contacte
Nom
×
×
(2)
TELÈFON/S DE CONTACTEAfegiu-ne un o més.
Telèfon
×
×
(2)
PARTICIPACIÓ DIVERSAPer tal de que la FESC sigui un espai de visibilització de la diversitat, a l'hora d'escollir les xerrades, prioritzarem la participació de ponents dones, persones racialitzades i joves (<35 anys). Indiqueu si les vostres ponents s'identifiquen en algun d'aquests grups o en algun col·lectiu habitualment invisibilitzat.
0 /
PREFERÈNCIA DE DATACom que enguany la FESC es dilata al llarg d'un mes, indiqueu en aquest espai si teniu preferències i sobretot indisponibilitats de dates o horaris per realitzar l'activitat proposada.
0 /
SUPORT TÈCNICTeniu necessitats tècniques específiques? Quines?
no-icon
Observacions / Comentaris / Comanda especial
0 /Us  informem que no totes les propostes rebudes podran ser acceptades en la  graella de continguts per raons de gestió de l'espai i el temps i d'adequació als eixos temàtics de la Fira. 

Podeu consultar la nostra Política de Privacitat respecte el tractament de dades.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

ORGANITZA

COL·LABOREN

arc

arc

coop57

coop57