FORMULARI D’ACTIVITATS

(data límit 15 de juliol)

[[[["field9","contains","No tenim"]],[["hide_fields","field10"]],"and"],[[["field11","contains","16"]],[["show_fields","field12"]],"and"],[[["field14","contains","1"]],[["show_fields","field15"]],"and"],[[["field14","contains","2"]],[["show_fields","field21"]],"and"],[[["field14","contains","3"]],[["show_fields","field17"]],"and"],[[["field14","contains","4"]],[["show_fields","field18"]],"and"],[[["field14","contains","5"]],[["show_fields","field22"]],"and"],[[["field6","contains","Seminari"]],[["show_fields","field23"]],"and"],[[["field6","contains","Taula rodona"]],[["show_fields","field24"]],"and"],[[["field6","contains","Pon\u00e8ncia"]],[["show_fields","field25"]],"and"],[[["field6","contains","Carrusel"]],[["show_fields","field26"]],"and"]]
1
NOM DE L'ENTITAT O LES ENTITATS
NomBreu descripció
×
×
(2)
PERSONES DE CONTACTE
NomCorreu
×
×
(2)
Títol de la iniciativa o experiènciaTítol de la ponència

Reflexió col·lectiva en profunditat sobre un tema concret. Es realitza de manera autogestionada amb unmàxim de 15 persones. S’ha de proporcionar una facilitadora.


Debat entre diferents especialistes sobre una temàtica concreta. Had’haver-hi una moderadora que s’asseguri que no s’acapara laparaula per part dels ponents i s’obreel debat al públic.


Exposició d’un tema concret per una o vàries persones.

Xerrades de curta durada per explicar una idea o projecte.


Breu descripció de la iniciativa o experiència100 paraules
0 / 400
Nom i entitat de la(es) persona(es) que farà(n) la ponènciaEntenem que fareu la ponència en català, si no és així, si us plau, indiqueu el idioma que s'utilitzarà.
Nom EntitatIdioma
×
×
(2)
Nom del (de la) moderador(a) / entitat que hi representa
Quin?

Com construim de manera participativa? Com promovem que tothom se sentiinterpelada a participar? Quines eines tenim per assegurar que lapresa de decisions sigui realment democràtica?


Sota quines llicènciescompartim allò que creem? Fem ús dels comuns digitals? Perquèapostem per l’ús de llicències lliures?


Què definim com a públic? Allò que és propietat de l’administració?Allò gestionat per les persones usuàries? Quin és el millor modelen cada cas?


Quina ha de ser la relació de l’ESS amb les institucions? Hi ha unabombolla de l’ESS? Podem respondre als tempos que imposen lesadministracions sense traicionar part de l’esperit de l’ESS?Estem generant una dependència dels diners públics?


Quin?
Argumenta breument l’adequació de la proposta a l’eix temàtic escollit.100 paraules màxim
0 / 400
Com aquesta experiència contribueix / promou / incentiva la transformació social?100 paraules màxim
0 / 400
Disposes de canals de difusió propi? Quins? (Usuaris de Twitter, pàgina del Facebook, …)100 paraules màxim
0 / 400
On està ubicada la teva entitat / experiència
Observacions / Comentaris / Comanda especialmàxim 100 paraules
0 /
Previous
Next
powered by FormCraft

FIRA 2017

ORGANITZA

AMB LA COL·LABORACIÓ DE