Estrenem cartell i pàgina web de la TecnoFESC!

Per segon any consecutiu, diverses iniciatives que aborden la tecnologia i la informàtica des de criteris d’economia solidària s’han organitzat en un espai propi en el marc de la FESC: la TecnoFESC! Avui estrenem el nou cartell de la TecnoFESC, dissenyat per L’Apòstrof, i també una pàgina web pròpia on trobareu tota la informació actualitzada, el programa i les notícies d’aquest espai. Ho trobareu tot a tecnofesc.cat.

Com en l’edició anterior, la TecnoFESC agruparà estands d’empreses i entitats d’aquest àmbit i acollirà tallers relacionats amb la sobirania tecnològica i informàtica. A més, aquest any es realitzaran també una sèrie de xerrades dins la programació general de la FESC per reflexionar al voltant de les alternatives que tenim relacionades amb la informàtica, les telecomunicacions i la producció en línia.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari