app FESC 2017

Descarrega’t l’app de la #FESC2017!

Vols tenir tota la informació de la #FESC2017 a la teva butxaca? Ja pots descarregar-te l’app de la VI Fira d’Economia Solidària de Catalunya, una eina que ha desenvolupat la nostra cooperativa sòcia Jamgo.

A l’aplicació trobaràs tot el que necessites per moure’t a la fira com peix a l’aigua! El llistat complert de les entitats participants (amb les seves dades de contacte), el programa de xerrades i activitats lúdiques, el plànol general i detallat de cada espai o les preguntes freqüents per visitants i expositores, entre altres. L’app incorpora tabé una funció de notificacions que t’avisarà d’alteracions en el pograma previst o de l’inici de les activitats que hagis seleccionat prèviament com a favorit.

Una altra novetat en la nova versió de l’app, disponible en Android, són les notificacions sobre activitats, promocions i descomptes que faran les entitats expositores als seus stands! Aprofita ara i descarrega’t l’aplicació!

 

app fesc 2017

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari