Uneix-te a Pam a Pam a la FESC!

La FESC és la cita de trobada anual de centenars d’iniciatives d’ESS de Catalunya. I Pam a Pam, el mapa on les pots trobar durant tot l’any. Des de Pam a Pam volem aprofitar la FESC per mostrar-vos les novetats que estrenem enguany: nou espai web i nou qüestionari de criteris d’ESS. Per això estem organitzant un espai al centre de l’espai d’expositores on, a més de seguir apropant l’ESS a la ciutadania, habilitem un espai per entrevistar amb el nou qüestionari a les iniciatives i pujar-les al nou web.

Us convidem a totes les inciaitives a inscriure-us en el aquest formulari per a programar la vostra entrevista durant el cap de setmana i entre totes fer créixer el mapa de l’economia solidària a Catalunya.

A més, des de Pam  a Pam organitzem diferents activitats durant el cap de setmana on us animem a participar:

 

 

Finalment, us convidem a seguir aquests dies a les xarxes el HT #SegueixElFil de Pam a Pam i ens ajudeu a fer una última empenta fins trobar-nos a la FESC.
SegueixElFil de Pam a Pam, les xinxetes: https://www.youtube.com/watch?v=xgEMo_nrErY
SegueixElFil de Pam a Pam, les iniciatives: https://www.youtube.com/watch?v=Py0wwBkYsiM

 

Entre totes fem créixer l’ESS a Catalunya. Ens retrobem a la FESC!!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari