Nosaltres aspirem a tot, i vosaltres?

Enguany la imatge del cartell de la FESC surt amb més força que mai. I és que, per primera vegada, és resultat d’un taller amb la comissió de la Fira, és a dir, el col·lectiu de la XES que l’organitza, l’empeny i la coordina. En aquest taller va ser on es va decidir el concepte, l’estil i el to de la imatge de la #FESC2019.

I què s’hi va decidir? Doncs, primer de tot, que volem arribar al màxim de gent possible, i això remet a una imatge clara, amb un missatge contundent. Volem que totes les persones que aposten per l’economia social i solidària trobin a la FESC l’espai per compartir els seus projectes i, també, per conèixer-ne. Tenim l’objectiu d’estendre el missatge que resumeix l’eslògan de la XES, “Una altra economia és possible, una altra economia ja existeix”, perquè sabem que moltes i moltes persones que participarien a la FESC encara no ho han fet perquè no la coneixen. Volem que sàpiguen que l’economia solidària és l’espai de resistència al capitalisme i construcció de nous paradigmes, i que al voltant d’aquestes idees s’organitzaran les activitats de la #FESC2019.

La imatge de la dècada feliç del capitalisme nord-americà, els anys 50, amb l’apujada del consum, les famílies “perfectes” de classe mitjana; la casa i el cotxe com a símbol de triomf vital… va ser triada com a referent visual, que tothom pot copsar, i fil conductor de la campanya d’aquesta #FESC2019. Així, i amb el suport de l’eslògan, “L’economia ha canviat. I tu a què aspires?”, volem fer arribar a tothom que ja s’està construint l’alternativa, i que existeixen propostes que aposten per una manera de fer economia més justa, més igualitària i que posa les persones al centre.

L’altre tret que es va marcar, sobretot després de tot el que s’havia après al ComunESS, és l’humor, que volem que presideixi tota la campanya d’enguany. En aquest sentit, volem que totes estigueu atentes a les xarxes, perquè esperem estar a l’alçada. És més, aspirem que us apropieu del sentit de la imatge i l’eslògan i us animeu a construir-ne més i que reflecteixin tota l’empenta que necessita i mereix la FESC. Feu-la vostra i fem-la créixer!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari