Presentem l’espot promocional de la FESC 2019

La VIII Fira d’Economia Solidària de Catalunya ja té espot promocional!

La producció és fruit de la intercooperació entre dues sòcies de la XES, Bruna i Metromuster.

L’espot de la #FESC2019 està inspirat en el lema i el cartell de la Fira dissenyat per L’Apòstrof, una altra sòcia amb qui teixim aliances,  ‘L’economia ha canviat. I tu, a què aspires?’.

Mira l’espot de la #FESC2019.

Enguany ens hem inspirat en la construcció de la societat de consum dels anys 50 del segle XX, fruit d’una publicitat que convidava a la ciutadania a consumir sense necessitat per aconseguir una vida més feliç i plena (l’American Dream dels EEUU). Des de la fira ens reapropiem d’aquesta estètica per explicar que el model econòmic ha canviat i que existeixen alternatives que aporten una manera de fer economia més justa, més igualitària i que posa a les persones al centre.

L’espot, protagonitzat per l’actriu Itziar Lember, té un to marcadament feminista. La protagonista desafia el rol de gènere que el sistema patriarcal estableix a la dona, com a procuradora de les cures de la llar, i cala foc a l’aspiradora amb un llumí. Es tracta d’una metàfora que convida a trencar amb els estereotips sexistes definits per l’economia productivista, que no té en compte l’economia de les cures (la reproductiva), imprescindible per a sostenir la vida laboral, familiar i personal.

L’espot s’emetrà a TV3, C33, XTVL, Betevé i MouTV els dies previs a la fira.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari