Consulta el programa de la #TecnoFESC 2019

Ja pots consultar i compartir el programa d’activitats complet de la #TecnoFESC2019!

La tecnologia ha canviat! I tu, a què jugues?, és el lema sota el que enguany s’agruparan estands d’empreses i entitats d’aquest àmbit i tallers relacionats amb la sobirania tecnològica i la informàtica. A l’espai TecnoFESC us oferim activitats divulgatives i de servei amb criteris d’economia solidària. Us donarem a conèixer les alternatives que tenim relacionades amb la informàtica, les telecomunicacions i la producció en línia per esquivar el control monopolístic i frenar la depredació de recursos i drets humans lligada al consumisme d’aparells electrònics.

PROGRAMA #TecnoFESC2019

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari