Pam a Pam serà un any més a la FESC!

Pam a Pam, el mapa d’economia solidària, és  un espai d’aprenentatge col·lectiu a través de l’activisme que facilita practicar el consum responsable i enfortir l’economia solidària. A la VIII edició de la Fira d’Economia Solidària (#FESC2019) oferirà la possibilitat d’eixamplar, novament, la seva base amb dues activitats que coorganitza a la Fabra i Coats de Sant Andreu, Barcelona:

La primera serà el divendres, 25 d’octubre, en el marc de la inauguració de la Fira, la ‘Sessió d’intercooperació’ que es farà a l’espai Elisa Garcia, de 17h a 19h.

L’altra proposta de l’entitat serà el diumenge, 27 d’octubre, a les 11h, a l’espai Santos Hernàndez, que acollirà la presentació de l’Informe del mercat social català, a la que li seguirà un debat sobre els reptes per a la seva consolidació en els propers anys. El document posa al dia l’estat de les diferents eines i estratègies de construcció de mercat social impulsades per la Xarxa d’Economia Solidària (XES), així com també una revisió de totes les dades recollides amb Pam a Pam i Balanç Social durant el 2019. Aquest any l’informe s’emmarca en un procés de reflexió estratègica que iniciem com a XES per impulsar el Mercat Social; a les seves pàgines ho podreu llegir. Pots conèixer les conclusions en aquest enllaç.

Hi intervindran Ruben Suriñach (Balanç Social – XES), Alba Hierro (Pam a Pam – XES) i Jordi Garcia (Permanent de la XES).

Podeu consultar la introducció teòrica i relatoria completa del procés, aquí.

Pam a Pam serà present a la fira per visibilitzar i donar a conèixer el projecte, trobar-se amb les activistes i les iniciatives de l’conomia social i solidària, i fer entrevistes a projectes que encara no són al mapa! Enguany, aprofitarà per donar a conèixer, també, l’estudi sobre agroecologia i economia solidària que està elaborant i per explicar qui és i què fa la Comunitat Digital del projecte.

Si sou activistes de Pam a Pam i voleu passar una estona del cap de setmana coneixent i fent entrevistes a iniciatives d’economia solidària, ompliu aquest formulari amb la vostra disponibilitat! De la mateixa manera, si coneixeu iniciatives que encara no formen part del mapa, però que els agradaria ser-hi, animeu-les també a contactar-hi.

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari