Fes una ullada a les fotos i vídeos de la FESC 2019

Ja pots veure les fotografies i el vídeo capturats durant la VIII edició de la Fira d’Economia Solidària #FESC2019 de la mà de Bruna Cooperativa.

Et pots descarregar el material i compartir-lo a les teves xarxes socials tot citant-ne l’autoria.

A més, també pots gaudir del vídeo de la inauguració de la Fira, enguany a càrrec de les humoristes Ana Polo i Maria Rovira (Oye Sherman), que ho van petar traient els draps bruts de l’economia social i solidària:

Us compartim també el resultats de l’enquesta online d’avaluació que hem realitzat a expositores, visitants, voluntàries i ponents que van participar a la FESC d’enguany.  Al document trobareu desglossats els indicadors (valoració dels espais, dels canals comunicatius, informació rebuda, etc) així com les xifres globals d’assistència i impactes mediàtics, entre altres. Gràcies a les persones que heu respost l’enquets i ens heu ajudat a fer-ho millor en l’edició que ve!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari