programa fesc 2020

Ja disponible el programa de la FESC2020!

Per fi tenim amb nosaltres el programa d’activitats de la FESC2020! Més de 60 activitats de diferents tipus (tallers, concerts, xerrades i més) que ompliran d’#AireFESC les gairebé quatre setmanes que dura la IX Fira d’Economia Solidària de Catalunya. Del 23 d’octubre al 22 de novembre us oferim, pràcticament, una activitat diària relacionada amb l’ESS i la transició ecosocial.

Com podeu veure a la imatge, els dies entre setmana tindreu dues propostes, a les 17.30h i a les 19h. Abans, a les 15h, s’han programat les activitats vinculades al Fòrum Social de les Economies Transformadores, que es desenvolupa sota el paraigües de la FESC 2020.

A banda d’aquestes propostes, també trobareu un seguit d’activitats al web de la fira que hem batejat sota l’etiqueta FESCampliada. Es tracta d’aquelles xerrades que s’organitzen des de la pròpia base social de la XES i que no estan estretament vinculades al tema central de la fira, la transició ecosocial.

Com ja sabeu, de moment, em suspès el primer cap de setmana d’activitats presencials, previst del 23 al 25 d’octubre, davant les noves restriccions anunciades per la Generalitat de Catalunya fa uns dies. En funció de com evolucionin els esdeveniments, us mantindrem informades sobre què passa amb la resta de convocatòries presencials previstes. Tot i que no podrem retrobar-nos físicament, hem preparat una inauguració fantàstica!

El divendres 23 d’octubre a les 18h, us esperem a fesc.xes.cat per gaudir de la conversa “Filosofia de prat i de garatge. Com estem vivint els temps que corren?”, amb Jeromo Aguado, activista de Vía Campesina, i Marga Padilla, programadora i activista del software lliure. A continuació, gaudirem del concert d’Ebri Knight, grup maresmenc constituït formalment com a cooperativa.

Esperem que gaudiu de tot el programa que us hem preparat! Ens veiem a la xarxa!

Descarrega el programa aquí.

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari