Arcadi Oliveres FESC 2021

Un acte de record i amor cap a l’Arcadi Oliveres

La desena edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya suma metres quadrats de superfície i enguany comptarà amb un nou espai, al pati de l’Institut Martí i Pous, on s’ubicarà un escenari amb activitats culturals i un espai de restauració. La organització de la FESC2021 ha decidit batejar aquest nou espai amb el nom d’Arcadi Oliveres, economista, activista i referent dels moviments socials de casa nostra que ens va deixar el passat 6 d’abril.

La co-coordinadora de la FESC, Eva Goenaga, apunta que “hem volgut retre homenatge a una figura clau i estimada en la transformació social a Catalunya en les darreres dècades. Anticapitalista i activista incansable per la justícia econòmica, el pacifisme i els drets dels pobles, a més de promotor de les finances ètiques, ha estat font d’inspiració per als moviments socials catalans i llavor de mobilitzacions històriques com la del 0,7, l’objecció fiscal o el Fòrum Social Català. És un acte de record i d’amor cap a l’Arcadi“.

L’Arcadi Oliveres va ser amic i visitant de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya des de la seva primera edició, al 2012. L’any 2019, a més, va ser el protagonista de la conferència inaugural de la fira sota el títol “Novament la FESC. Més que mai” i de la contraportada del suplement InfoXES

Ens quedem amb la frase que va pronunciar aleshores “L’economia solidària és llavor”. Gràcies, Arcadi, per tant.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari