Espai de trobada entre entitats ESS i administracions públiques

Novetat! Espai de trobada entre entitats ESS i administracions públiques

A l’assemblea extraordinària monogràfica sobre la FESC, que va tenir lloc el gener del 2020, un dels aspectes que va sortir més demandat era el de reforçar la Fira com espai comercial de trobada entre actors, especialment entre el teixit de l’ESS i les administracions públiques i ens loclas, per a convertir a la FESC en un espai facilitador de la compra pública ètica.

L’any passat, la pandèmia no va permetre desplegar l’acció, però enguany hem treballat de la mà de la Xarxa de Municipis per l’Economia Solidària (XMESS) per a oferir aquest nou espai el divendres 22 d’octubre al matí.

La jornada tindrà dos moments diferenciats. La primera franja del matí serà un espai de reflexió estratègica entre administracions i ens locals, on la XMESS i la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives de la Generalitat de Catalunya compartiran un balanç i perspectives de les polítiques públiques de promoció i suport a l’ESS dels darrers 10 anys, i també hi participarà la comissió d’incidència de la XES per a fer arribar als presents les mesures i propostes del Pla d’Acció de la XES per a que l’ESS se situï com a peça clau per a la construcció d’un model econòmic que posi la vida al centre. La segona part del matí esdevindrà un espai de coneixença i intercanvi d’informació i contactes entre els consistoris i administracions presents amb aquelles empreses i entitats de l’ESS que hagin expressat interès en treballar amb l’administració pública en la inscripció. S’elaborarà una agenda de trobades segons sectors econòmics per a aprofitar el màxim el matí i la presència d’ens locals de tot el país.

Article publicat al suplement InfoXES de La Directa.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari