Acció Solidària Contra l’Atur

Municipi 

Telf. 93 217 02 88

info@acciosolidaria.cat

www.acciosolidaria.cat


Carrer Riera de Sant Miquel, 1 bis, planta -1, 08006 Barcelona


@AccioSolidaria

@acciosolidariacontralatur

@acciosolidariacontralatur

Descripció

Fundació privada sense ànim de lucre que des de l’any 1981 enforteix a les persones que es troben a l’atur o en situacions de treball precari impulsant econòmicament els seus projectes d’autoocupació i/o consolidant un lloc de treball digne que els doni l’oportunitat real de tornar a començar.
Ho fem concedint préstecs sense interessos, des del finançament d’eines de treball fins a la concessió de préstecs per a la creació d’empreses o cooperatives. A més, acompanyem a la persona per assegurar, en la major mesura possible, l’encert en el projecte i valorem especialment les competències personals i d’emprenedoria així com l’impacte social que pot generar.

Atorguem préstecs, no ajudes, per reinvertir aquests diners en projectes d’altres persones en situacions similars. D’aquesta manera, la nostra “Roda de la Solidaritat” avança gràcies al compromís, la dignitat i la satisfacció personal que suposa el retorn per a la persona que rep el préstec.