Associació Florestina amics de la cervesa

Municipi 

Telf. 626 630 183

info@cervezaflorestina.com

www.cervezaflorestina.com


Carrer Quadra de Canals, 5, 08198 Sant Cugat del Vallès


@florestina_cervezartesana

@Cerveza-Florestina

Descripció

Distribueixen cervesa artesana per la Floresta, Barcelona i rodalies. Comanda via whatsapp +34626630183
És una cervesera artesana que produeix aquest producte per a distribuir-lo principalment al barri de la Floresta, a Sant Cugat. Desenvolupen un projecte social per a realitzar activitats i oferir cursos per a donar a conèixer el procediment de l’elaboració de cervesa artesana amb una doble vessant; per una banda oferir eines per fer intervenció social a través de la fabricació de cervesa i d’altra banda potenciar la creació de nous obradors petits que segueixin també el model de la cervesa artesana i la economia social i solidària.