Celobert

Telf. 93 528 56 54

info@celobert.coop

celobert.coop


Carrer Casp, 43, baixos, 08010 Barcelona


@celobert_coop

@celobert_coop

@CelobertCooperativa

Descripció

Som una cooperativa multidisciplinària d’arquitectes, enginyeres i urbanistes que tenim el compromís de transformar la societat a través del treball tècnic. Amb la nostra feina contribuïm a fer més habitable el nostre entorn fomentant la transició energètica i el dret a l’habitatge i intercooperem amb altres organitzacions amb l’objectiu de fer créixer l’economia social i solidària.

Defensem l’arquitectura com a pràctica col·lectiva a través de projectes de rehabilitació o construcció que afavoreixin l’apoderament i la participació de les persones durant tot el procés, posant especial èmfasi en l’estalvi i l’eficiència energètica, la salut i l’ús de materials amb mínim impacte ambiental. També acompanyem administracions, equips tècnics, entitats socials i veïnals a trobar solucions locals amb una mirada a llarg termini, ajudant a planificar polítiques d’habitatge que vagin més enllà de l’emergència i actuïn de forma transversal per defensar el dret a l’habitatge.