Colectic

Telf. 934 42 58 67

hola@colectic.coop

colectic.coop


Carrer del Salvador, 6-8, 08001 Barcelona


@colectic_coop

@colectic

@colectic_coop

Descripció

Som una cooperativa sense ànim de lucre que treballa per la transformació social a través de la participació, l’aprenentatge i la socialització de les TIC . Entenem la tecnologia com una eina facilitadora i possibilitadora per l’autonomia de les persones; per això treballem per afavorir l’accés universal a les TIC capacitant i acompanyant a col·lectius i organitzacions socials i de l’economia social i solidària.

Oferim serveis tecnològics d’assessorament, programació i disseny de solucions web amb programari lliure; comunicació online i offline; i formacions amb diferents metodologies i sobre diverses temàtiques.

En paral·lel desenvolupem diversos projectes de dinamització i treball educatiu i comunitari al barri del Raval, on les eines tecnològiques es fan servir com a excusa per fomentar l’apoderament i la participació individual i comunitària.

Gestionem el Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica de l’Ajuntament de Barcelona.