Crític

Telf. 646 244 225

info@elcritic.cat

www.elcritic.cat


Carrer Casp, 43 baixos, 08010 Barcelona


@SentitCritic

@SentitCritic

@sentitcritic

Descripció

És una cooperativa de periodistes especialitzada en periodisme d’investigació. El seu principal canal comunicatiu és el digital ‘elcritic.cat’, on publiquen reportatges, entrevistes, articles d’opinió i anàlisi sobre aspectes de l’actualitat política, econòmica o social, principalment en català, tot i que alguns continguts també són traduïts al castellà. Un altre producte periodístic que fan és el Dossier CRÍTIC, una revista monogràfica en paper, de periodicitat anual, sobre temes de gran interès social (de moment, n’han sortit set i ja estan preparant el vuitè, previst per al novembre de 2021). També produeixen podcasts sobre temes d’interès informatiu, en solitari o amb acords amb d’altres entitats del sector (Observatori DESC, Barnasants…).