EI Diomcoop SCCL

Telf. 656 302 928

logistica@diomcoop.org

diomcoop.org


Carrer Independència, 315, Entresol 3, 08026 Barcelona


@diomcoop

@Diomcoop.coop

@diomcoop

Descripció

És una cooperativa de treball que dóna resposta a les necessitats d’inclusió social, laboral i relacional de les persones que realitzen activitats de venda ambulant a Barcelona. Ofereixen tres línies de serveis: disseny i comercialització de tèxtil i complements, gastronomia i logística i seguretat per a esdeveniments. La cooperativa és creadora de la marca Diambaar, que produeix i comercialitza els seus propis dissenys comprant les teles a l’Àfrica i produint a Barcelona. En gastronomia, ofereixen serveis de càtering especialitzats en plats i sucs típics de la cuina de l’Àfrica Negra, fets amb ingredients naturals. En logística, ofereixen servei de muntatge i desmuntatge de parades; gestió de llicències i assessorament a la gestió d’obligacions; assegurances obligatòries i riscos laborals, orientació i formació i serveis de seguretat en mercats, fires i altres esdeveniments. També organitzen i participen en activitats d’incidència política i iniciatives culturals per tal de mostrar la realitat del col·lectiu de la venda ambulant no autoritzada i fomentar els principis de l’ESS.