El Timbal, Centre de Formació i Creació Escènica

Telf. 933 02 73 47

escola@eltimbal.org

www.escolateatre.com


Carrer Roger de Flor, 85, 08013 Barcelona


@eltimbalbcn

@eltimbal

@eltimbalbcn

Descripció

Portem més de 50 anys formant actors i actrius professionals, tant en l’àmbit Teatral com Audiovisual.
La nostra oferta formativa té dues línies diferenciades: la formació professional i els cursos regulars per a adults, joves, nenes i nens.

Avui, amb més de 50 anys d’història i en la historia recent 12 com a cooperativa, podem dir que el timbal forma part de la historia de la ciutat i que és un centre referent en formació actoral.
Han passat pel nostre centre més de 25.000 alumnes que avui són actors, actrius, ballarins/es, coreògrafs/es, directors/res, dramaturgs/es, professors/res, creadors/res… persones de diferents àmbits professionals, que ara disposen d’una major capacitat de comunicació i expressió, persones a qui hem acompanyat a créixer.

L’any 2010 el timbal es transforma en cooperativa, assumint com a propis els valors del cooperativisme i col·laborant amb altres agents per enfortir i difondre el moviment cooperatiu, en el seu afany d’imaginar una manera de treballar i organitzar-se; en definitiva, d’estar en el món.

A eltimbal assumim com a propis aquests valors que estan estretament lligats al model cooperatiu i que, a més, ens ajuden a ser més competitius, més productius i més innovadors. El nostre és un model empresarial basat en valors, enfront de les empreses que únicament cerquen els beneficis econòmics individuals.
Aquests valors i aquest model el traslladem a la nostra manera de fer i entendre també la nostra professió i la relació amb la societat, començant per els que dia a dia fem i feu el timbal.

El nostre equip de direcció és un òrgan democràtic que es gestiona de forma conjunta. La gestió democràtica implica transparència per poder prendre decisions i també per generar confiança

Som una cooperativa, n’estem orgulloses I seguirem treballant per a un futur prometedor.