Fundació Goteo

Telf. 671 968 206

info@goteo.org

www.goteo.org


Canódromo Parque de Investigación Creativa, Carrer de Concepción Arenal, 165
08027 Barcelona


@goteofunding

@goteofunding

@goteofunding

Descripció

Goteo és una plataforma de crowdfunding cívic i col·laboració entorn a iniciatives ciutadanes, projectes socials, culturals, tecnològics i educatius. Volen una Internet més ètica i col·laborativa on la ciutadania, mitjançant processos cooperatius, tingui un paper actiu en la millora i desenvolupament de les seves comunitats. En aquesta línia, des de la Fundació Goteo, juntament amb Heres Social i Facto Assessores impulsem el projecte Crowdcoop, una iniciativa que té com a objectiu consolidar i enfortir cooperatives i apropar noves vies de finançament al món de l’Economia Social i Sólidària.