Impuls Cooperatiu de Sants

impuls@sants.coop

sants.coop


Carrer Constitució 19, bloc 8, Local 54
08014 Barcelona


@santscoop

@impulscoop

Descripció

L’Impuls Cooperatiu de Sants és l’espai de trobada i intercooperació d’iniciatives socioeconòmiques transformadores, com cooperatives, entitats de l’economia social i solidària i projectes d’autogestió comunitària del barri de Sants.

Neix per impulsar experiències que afrontin la resolució de les necessitats col·lectives des de pràctiques emancipadores i solidàries i vol promoure un canvi del model econòmic cap a una societat postcapitalista, equitativa i sostenible, on la vida de les persones i la cura de la naturalesa estiguin al centre de les pràctiques.

L’objectiu de l’Impuls és la dinamització de l’economia cooperativa, social i solidària de Sants a partir d’accions que contribueixin a l’extensió i enfortiment de les iniciatives socioeconòmiques locals i a la creació de nous llocs de treball en l’àmbit del cooperativisme i l’ESS.

Des del 2015 realitza accions de visibilització (com el Mapa Cooperatiu de Sants), dinamització (com la Fira Primavera Cooperativa i els Vermuts Coop) i articulació a través de la intercooperació entre les diferents iniciatives que en formen part.