La Fàbric@

Telf.670 070 258

info@coopelafabrica.cat

www.coopelafabrica.cat


Travessera de Gràcia 278, Baixos, 08025 Barcelona


@LaFabricSccl1

@coopelafabrica/

Descripció

És una cooperativa que es dedica al treball comunitari. Es constitueix al 2013 amb diversos professionals que des de fa gairebé 30 anys dinamitzen projectes i iniciatives comunitàries. Treballen en les línies de: Accesibilitat i igualtat d’oportunitats, Formació, Consultoria i Assessorament, i Gestió de Programes, Serveis i Equipaments.
El projecte LA TACA D’OLI, la línia de sostenibilitat comunitària de la cooperativa La Fàbrica, elabora productes des de l’economia circular que materialitzen les accions i processos de transició sòcio-ambiental que duem a terme als territoris.
Els productes “Residu Zero per a tothom” que dissenyem, elaborem i venem promouen hàbits de vida responsables de manera accessible des del nostre benestar. Tot el que genere’m a La Taca d’Oli té una perspectiva de gènere i va adreçat a l’ús quotidià, l’espai relacional domèstic, laboral i comunitari.
A banda dels nostres productes actuals pots traslladar-nos un encàrrec concret posant-te en contacte amb nosaltres sense cap compromís.