L’Aresta, Cooperativa Agroecològica

Telf. 620 829 754

 arestacooperativa@gmail.com

www.aresta.coop


Carrer Major,19 Baixos, 43420 Santa Coloma de Queralt


@arestacoop

@laresta.flecacoop

@fleca_l_aresta/

Descripció

És una cooperativa que treballa per la sostenibilitat i la transformació social a partir del desenvolupament de l’agroecologia, la sobirania alimentària, l’economia social, solidària i feminista, mitjançant pràctiques de cooperació social i autogestionàries. Desenvolupen la seva tasca des de quatre àrees de treball:

Fleca: elaboren pans amb ingredients ecològics, llevat mare natural i forn de llenya. Potencien la recuperació de varietats antigues de cereals i l’intercooperació amb petites productores locals. També elaboren altres productes de fleca i organitzen tallers.

Educació: realitzen activitats i tallers a escoles, instituts i altres centres formatius per donar a conèixer i experimentar, mitjançant dinàmiques participatives, l’agroecologia, el cooperativisme i l’autogestió.

Recerca: desenvolupen recerca en els mateixos àmbits per tal de recollir i difondre experiències i aprenentatges col·lectius i contribuir al desenvolupament de pràctiques crítiques i transformadores.

Dinamització local Agroecològica i Cooperativa: promovuen l’agroecologia i el cooperativisme a través de la dinamització local en el territori fan formació, assessoraments, dissenyen, executen i fan seguiment de projectes d’articulació.