L’Escamot SCCL

722 711 802

info@escamot.cat

www.escamot.cat


Carrer Pin i Soler, 22, 43002 Tarragona


@escamotcoop

@escamotcoop

Descripció

L’ESCAMOT SCCL treballem en els àmbits de la mobilitat activa i sostenible i el desenvolupament local, des dels valors de l’Economia Social i Solidària.

A L’Escamot volem construir, conjuntament amb tots els agents del territori, un model de desenvolupament que fomenti la mobilitat activa i sostenible, que reivindiqui el dret a la ciutat, que impulsi la convivència i la cohesió social, que posi la vida al centre. T’hi apuntes?

L’Escamot som la cooperativa de treball que acompanya el territori en la transformació cap a un model de mobilitat activa i sostenible, a través de la generació i dinamització de polítiques i solucions concretes per a vianants, ciclistes i Administracions, amb la bicicleta com a eix central de la nostra activitat. Utilitzem la bicicleta com a eina de dinamització i lluita contra la desigualtat social.

Entenem el desenvolupament local com aquell que aprofita les capacitats i potencialitats del territori de forma integral. Transversalitat, intel·ligència col·lectiva, participació, interseccionalitat, proximitat, cooperació, treball en xarxa i visió transformadora són alguns dels principals vectors que guien les actuacions de l’Escamot.