Miss Peggy Barcelona

Telf. 620 093 430

holamisspeggy@gmail.com

www.misspeggybcn.sumup.link/


Carrer Quito, 19, Sinèrgics, 08030 Barcelona


@misspeggybcn

@misspeggybarcelona

Descripció

“Miss Peggy Barcelona” és una marca de roba infantil artesana i sostenible . Venc la meva roba en Fires d’Artesania i on-line, a través de la meva pròpia botiga on line (misspeggybcn.sumup i en la plataforma Etsy. Les peces de roba de Miss Peggy són peces còmodes, pensades per l’ús diari de nadons i nens petits (0-2 anys bàsicament), pensades per a facilitar l’autonomia del nen i que es pugui acostumar a vestir-se ell sol. La meva marca s’engloba dins dels preceptes de l’SLOW FASHION. Jo mateixa m’encarrego de tot el procés productiu a un taller compartit dins de SINERGICS, un coworking de retorn social. Faig servir en gran mesura materials orgànics GOTS o amb certificat OEKOTEX,. Els dissenys i colors son atractius, i amb un preu ajustat. Faig roba sense un rol de gènere definit.