Pangea.org

Telf. 93 401 56 64

comunicacio@pangea.org

www.pangea.org


Plaça Eusebi Güell 6-7, Edifici vèrtex (UPC), planta 0, 08034 Barcelona


@pangea_org

@AssociacioPangea/

Descripció

Un proveïdor ètic de serveis d’Internet per a persones i iniciatives de l’economia social i sense ànim de lucre. Pangea facilita bústies de correu, allotjament web, espai al núvol i eines de gestió compartida de documents, entre d’altres serveis, per facilitar la feina de les persones i equips que treballen per al canvi social i decideixen fer-ho amb alternatives tecnològiques que no passin pels grans monstres del capitalisme (Google, Microsoft, Apple…).
Pangea també posa en marxa projectes per afavorir un ús ètic de les tecnologies, com eReuse: un projecte que treballa per a la sostenibilitat ecològica fomentant la reutilització dels dispositius digitals (allargant-los la vida i per tant alleugerint la demanda de recursos naturals finits necessaris en l’elaboració d’aparells nous), així com la seva traçabilitat i reciclatge final responsable.