Perviure

Telf. 931 311 771

info@perviure.org

www.perviure.org


Carrer Casp 43, baixos, 08010 Barcelona


@Perviure

@perviure

Descripció

Cooperativa d’iniciativa social que acompanya a grups i entitats en processos d’autopromoció del seu projecte de COHABITATGE, amb especial atenció en la cura de les relacions i la diversitat.
Ofereix serveis amb un equip tècnic interdisciplinari a través de: L’ESCOLA PERVIURE (formació i orientació en l’autogestió); La CO-GESTIÓ dels processos d’autopromoció col·lectiva d’habitatge; L’impuls del cohabitatge i el cooperativisme d’habitatge en cessió d’ús en el TERRITORI.
Fan servir una metodologia innovadora i adaptada a cada grup a través del co-disseny en els diferents àmbits necessaris per al procés d’autopromoció: La FACILITACIÓ i acompanyament de les relacions; La gestió ECONÒMICA I FINANCERA; L’assessorament LEGAL I URBANÍSTIC; i el co-disseny ARQUITECTÒNIC i gestió de l’OBRA.