Tandem Social

Telf. 645 763 435

hola@tandemsocial.com

www.tandemsocial.coop


Carrer de Premià 15, 2a planta, 08014 Barcelona


@TandemSocial

Descripció

Som consultoria estratègica

Som voluntat transformadora

Som experiència i coneixement

Som un equip consolidat i dedicat

Som una cooperativa de treball d’iniciativa social i sense afany de lucre. Oferim serveis de consultoria estratègica i des de l’any 2011 treballem sumant talent, coneixements, experiència social i empresarial i esforç per oferir serveis de qualitat que generin canvis reals en les organitzacions amb qui col·laborem.

Treballem dur amb l’objectiu de millorar i fer créixer el sector de l’economia transformadora, el sector social, ambiental i educatiu. La nostra voluntat transformadora es situa a escala local, nacional, europea i internacional.

Actualment som un equip consolidat de més de 40 persones dedicat al 100% a fer realitat projectes d’alt impacte social, acompanyant i col·laborant conjuntament amb els nostres clients.

Vols fer tandem amb nosaltres?