Konexiona Marketing Services SCCL

Telf. 652 643 266

 info@konexiona.com

www.konexiona.com


Rambla del Turó, 13, 08390 Montgat


@Konexiona_com

@Konexiona

@konexiona

Descripció

Som una cooperativa de treball associat impulsada per dones i especialitzada en serveis de màrqueting, comunicació i organització d’esdeveniments amb una mirada social i responsable.

A Konexiona treballem el desenvolupament de la marca amb una visió de 360º, analitzant el perfil dels diferents usuaris, adaptant-nos a l’entorn, transmetent la filosofia i valors, tenint en compte cada detall per a aconseguir transmetre l’essència i humanitzar la marca d’empreses i organitzacions, oferint un servei de qualitat a un preu just.

Entenem que cada organització té una personalitat única i intransferible. Per això treballem la comunicació conscient, fomentant la diferenciació i l’originalitat, aprofitant tots els recursos per a optimitzar el temps i la inversió, focalitzant-nos en els objectius clau i generant impacte social positiu, treballant la proximitat, la integritat i la responsabilitat social corporativa.

Som un equip compromès, flexible, autèntic i amb un esperit col·laborador disposat a acompanyar-te i assessorar-te per a trobar les millors solucions per a la teva marca o negoci. Dissenyem l’estratègia de màrqueting adequada per a aconseguir els teus objectius i t’acompanyem perquè la seva implementació es realitzi en el temps i forma programats, elaborem campanyes de comunicació integrals i dissenyem i produïm esdeveniments corporatius a mida per amplificar la teva visibilitat i connectar amb els teus grups d’interès.

Amplifiquem l’abast de la teva marca per a ajudar-te a connectar amb els teus clients!

Prenem un cafè i parlem?

Podeu trobar més informació al nostre canal de Youtube.