[[[["field10","contains","S\u00ed"]],[["show_fields","field17,field13,field14,field15"]],"and"],[[["field19","contains","S\u00ed"]],[["show_fields","field20,field22,field41"]],"and"],[[["field24","contains","No"]],[["show_fields","field28,field27,field42,field34"]],"and"]]
1 Step 1
Activitats a la FESC 2019
(Respondre abans de dilluns 14 d'Octubre)
Nom de l'entitat
Sessió intercooperació
Participaràs a la sessió d'intercooperació?Divendres 26 de 17 a 19 h
Necessitats elèctriques
Necessiteu un punt de llum amb un voltatge especial?Indiqueu per a què i les especificacions tècniques (especialment per tiradors i neveres en l'espai d'alimentació). Recordem que es garantitza que TOTES LES EXPOSITORES DISPOSARAN D'ACCÈS A UN PUNT DE LLUM però que s'han de portar allargos perque pot ser que no estigui exactament a la taula d'espositores.
Ecosols
La moneda de la Fira és l'Ecosol (el canvi amb l'euro és 1 a 1). Hi haurà 3 caixes de canvis a l'espai de la Fira. Si teniu previst fer comercialització de producte, si us plau confirmeu aquí. El moment de canviar els ecosols rebuts per la comercialització a euros serà dintre de la mateixa fira el diumenge de 14.30 a 16 h. L'organització percep el 7% (3% per a sòcies de la XES) sobre l'import total que superi els 150 ecosols.
Comercialitzaràs a la Fira?Recorda que no es poden utilitzar euros durant la fira
Àpats
Vindreu al sopar de l'Economia solidàriaPreu: 15€. Dissabte 26 a les 21 h. El menú serà oferit per Barrinar i inclou com a plat principal fideuà de mar o de bolets (opció vegana)
Teniu alguna necessitat alimentària específicaInfiqueu qualsevol intolerància i/o restricció alimentària. Es contempla la possibilitat de cuinar plats adaptats
Pam a Pam
Apareixeu al mapa de Pam a Pam?
Si voleu que Pam a Pam us faci una entrevista ala FESC, indiqueu les següents dades:
Telèfon de contacte
Indiqueu franges horàries en que podrieu fer l'entrevistaDurada una hora. Podeu escollir més d'una franja
ComentarisPer qualsevol dubte/necessitat/consulta pots escriure-ho aquí
0 / 300
Comunicació
Fareu alguna activitat/promoció especial al vostre stand de la Fira?Oferireu durant la FESC alguna promoció, novetat o producte/servei destacat? Mirarem de fer-ne difusió. Explica'ns-la!
0 / 300
Material comunicatiu activitatSi tens material comunicatiu en relació a n'aquestes activitats especials, adjunta'l
cloud_uploadPuja
LogoAlgunes de vosaltres no ens vau enviar el logo en el moment de la inscripció, si us plau reviseu la pàgina d'expositores (https://fesc.xes.cat/expositores/) i si no surt el vostre logo o no us agrada el format, reenvieu-nos-el.
cloud_uploadPuja
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder