Activitats FESC

Tast de xocolata de Comerç Just amb els 5 sentits

Aprèn sobre el procés d’elaboració de la xocolata de Comerç Just des de l’arbre del cacau fins el producte final. En aquest esdeveniment explicarem cada part del procés, ressaltant les diferències entre diferents tipus de xocolata d’alta qualitat, i respectuoses amb el medi ambient i amb les persones.

Coneixeràs les diferències entre el Comerç Just i el comerç tradicional, a partir d’una activitat innovadora i molt dolça que et permetrà conèixer també la història de les organitzacions productores de cacau que hi ha darrere de cada tauleta de xocolata i que han estat finançades amb criteris de banca ètica per part d’Oikocredit.

En tots aquests passos anirem facilitant informació gràfica, així com material tàctil i visual i per degustar.

Places limitades.

* Aquesta activitat requereix d’inscripció prèvia: https://usem.liberaforms.org/tast-xocolata-oikocredit

Dia i hora

Diumenge, 23 d'octubre, de 11:00 a 12:00

Lloc

Aula Regina de Lamo

Entitat(s) organitzadora/es

Oikocredit Catalunya
LaCoordi - Comerç Just i Finances Ètiques

Format

Taller