Futurs (im)possibles: escenaris de futur per una transició ecosocial

L’activitat tindrà una part inicial en què es presentarà el projecte de Transició Ecosocial impulsat per la XES, juntament amb Coòpolis i l’Observatori del Deute en la Globalització, on s’explicarà la campanya d’incidència Futurs (im)possibles, que ens ha de portar cap al Fòrum per la Transició Ecosocial, que es celebrarà els dies 24 i 25 febrer de 2023.

A la segona part, explorarem, de manera participada, els 4 escenaris (ecosocials) de futur, elaborats per la Conchi Piñeiro i el José Luis Fernández Casadevante (Kois), que són la base sobre la que fer tallers participatius per a la construcció d’escenaris de futur. Els 4 escenaris són el Decreixement, el Green New Deal transformador, el Green New Deal corporatiu i l’Ecofeixisme.

Com comunicar el col·lapse

Què és el col·lapse? Com difondre l’urgent necessitat de la transició ecosocial? Com detectar els rentats comunicatius verds de les empreses capitalistes? Com comunicar la debacle? I com fer-ho de forma sostenible sense passar per les eines i el malbaratament comunicatiu?

Vine al taller teòrico-pràctic-vivencial on juntes analitzarem què i com comunicar el col·lapse que ja vivim. Això sí, amb il·lusió!

Conduït i dinamitzat per les cooperatives L’Apòstrof, La Clara Comunicació i Neu al Carrer.