Enxarxats

Enxarxats és una activitat de teatre interactiu molt dinàmica i divertida, que complementa i estimula els programes d’intervenció i les acciones existents que treballen la informació, la prevenció i la sensibilització dels riscos en l’ús de les xarxes socials i les pantalles.

A continuació, es presentarà la “Guia per a families cruels i malvades. Com acompanyar l’ús del mòbil dels fills i filles“, els principals continguts i recomanacions així com el procés, pràctiques i reflexions que han portat a la edició d’aquest material per part de Som Connexió.

UP ME UP! La plataforma de recerca d’oportunitats laborals amb impacte social

Presentarem la nova app gratuïta i plataforma de contractació Up me up, more than work!

Busca oportunitats laborals amb impacte i que la teva energia serveixi per canviar-ho tot!

Fes el digitESSt i obtindràs la digiDieta!

Presentació del DigiTest i DigiDieta:

  • Digitest: Test d’autodiagnosi sobre l’estat de digitalització d’una organització (El disseny d’aquesta eina incorpora resultats derivats d’estudis previs sobre digitalització i ESS i resultats obtinguts via el programa MatchImpulsa durant l’any 2021).
  • Digidieta: Espai de recursos compartits per a transitar cap a models de negoci digitals. La finalitat és que aquesta eina pugui connectar amb recursos que s’estan desenvolupant des de l’ecosistema ESS, oferint a les entitats que han assolit una primera foto d’autodiagnosis (via el Digitest), la manera com treballar, reforçar, aspectes que impacten en la seva digitalització.

Què passa amb les iniciatives tecnològiques de l’Economia Social i Solidària? Debilitats, Amenaces, Fortaleses i Oportunitats

Taula rodona amb diferents actores de l’ESS vinculades als procomuns digitals amb l’objectiu de conèixer la situació actual i les perspectives de futur.