QUÈ US OFERIM?

Com ja sabeu, enguany la FESC2020 serà virtual davant la incertesa que no es puguin celebrar esdeveniments massius com la nostra Fira a la tardor. Aquest inesperat canvi ens arrenca l’espai de trobada i fraternitat que ens brinda la FESC cada any. El confinament ja ens ha ensenyat que cap pantalla pot substituir una abraçada. Per això, si les mesures sanitàries ho permeten, oferirem part de la programació amb aforament limitat i tota la retransmissió la farem via web. Però la mostra d’expositores i l’afluència de públic habitual desbordava per complert les mesures i ens feia reduir la Fira a uns límits que consideràvem que desdibuixava els objectius que tenim com a moviment. Per això, des de la XES ens hem esmerçat en treballar un format que optimitzi la visibilitat de les iniciatives d’ESS davant de l’adversitat actual.

Estem treballant en un web interactiu que permeti a les visitants gaudir d’una passejada pels diferents sectors econòmics i les seves iniciatives, així com accedir directament a un catàleg d’expositores on podreu penjar fotografies de productes o serveis, vídeos amb presentacions i disposareu d’un apartat específic per a promocionar ofertes o descomptes que decidiu oferir durant el temps que durarà enguany la FESC. La voluntat és oferir una finestra d’informació pràctica a les visitants i que sigui un aparador atractiu per a la vostra activitat econòmica.

 • Presència al catàleg virtual amb fitxa pròpia i fàcilment auto editable.

  Contenido de elemento de lista

 • A la fitxa hi podreu pujar vídeos de la vostra entitat o organització.

  Contenido de elemento de lista

 • Espai per fotos de productes i enllaços al vostre web.

  Contenido de elemento de lista

 • Espai on anunciar-hi ofertes, llançaments o descomptes durant el temps que duri la fira (consultable des de la vostra fitxa o des d’un apartat específic del web que les agruparà totes)

 • Formar part d’algun itinerari pre-dissenyat per a facilitar la navegació a les noves visitants a la Fira virtual

 • Inscriure activitats

 • Aparèixer en els materials comunicatius que es desplegaran i formar part de la campanya en xarxes socials

 • Omplir conjuntament els camps de paraules clau per a facilitar que trobin la vostra iniciativa a través del cercador

 • Estem estudiant mecanismes d’interacció directa entre les expositores i el públic visitant

 • Participar de l’aplicatiu d’intercooperació on pugueu exposar-hi les vostres necessitats i demandes així com les vostres ofertes o serveis, per a facilitar l’intercanvi i complementarietat entre iniciatives.

TARIFES

L’ingrés de l’import d’inscripció comporta l’acceptació de les condicions de participació.

ORGANITZA

COL·LABOREN

Arç Corredoria d'Assegurances, SCCL
Fundació Roca i Galès
Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya
Coop5
Colectiu Ronda
Sepra
Fiare Banda Ètica
Jamgo