[[[["field9","contains","No tenim"]],[["hide_fields","field10"]],"and"],[[["field11","contains","16"]],[["show_fields","field12"]],"and"],[[["field14","contains","1"]],[["show_fields","field15"]],"and"],[[["field14","contains","2"]],[["show_fields","field21"]],"and"],[[["field14","contains","3"]],[["show_fields","field17"]],"and"],[[["field14","contains","5"]],[["show_fields","field22"]],"and"],[[["field6","contains","Seminari"]],[["show_fields","field23"]],"and"],[[["field6","contains","Taula rodona"]],[["show_fields","field24"]],"and"],[[["field6","contains","Pon\u00e8ncia"]],[["show_fields","field25"]],"and"],[[["field6","contains","Carrusel"]],[["show_fields","field26"]],"and"],[[["field6","contains","Activitat cultural"]],[["show_fields","field45"]],"and"],[[["field6","contains","interna"]],[["show_fields","field46"]],"and"],[[["field30","contains","3"]],[["show_fields","field48"]],"and"],[[[]],[[]],"and"],[[["field6","contains","presentaci\u00f3"]],[["show_fields","field58"]],"and"]]
1
NOM DE L'ENTITAT O LES ENTITATS ORGANITZADORES
Nom de l'entitat
×
×
(2)


Només poden fer una xerrada a la FESC les entitats que s'hi han inscrit (inscripció bàsica 30€ o expositores). Les entitats que no tenen estand poden fer la inscripció de l'activitat sense que s'hagin inscrit, però una vegada acceptada l'activitat, han de fer immediatament la inscripció bàsica. Si encara no us heu inscrit podeu fer-ho aquí. 

TELÈFON DE CONTACTE
TÍTOL DE L'ACTIVITAT65 caràcters com a màxim
no-icon

Debat entre diferents especialistes sobre una temàtica concreta. Ha d’haver-hi una moderadora que s’asseguri que no s’acapara la paraula per part dels ponents i s’obre el debat al públic.

Exposició d’un tema concret per una o vàries persones.

Xerrades de curta durada per explicar una idea o projecte. 

Presentacions de llibres, informes, estudis....

Activitats culturals i/o lúdiques de diversos formats. Indiqueu en la descripció el tipus d'espai desitjat.

Trobades de caire intern per entitats que volen disposar d'un espai  físic a la FESC però que s'organitzen de manera autogestionada i no apareixen al programa obert al públic.
DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITATExpliqueu en què consisteix l'activitat que voleu dur a terme. 120 caràcters. Aquesta serà la versió pública de la sessió, si necessiteu entrar en més detalls, podeu fer-ho en l'apartat següent.
0 / 120
PÚBLIC OBJECTIUA qui va dirigida l'activitat. Si necessiteu explicar millor l'activitat ho podeu fer aquí.
0 /
Nom i entitat de la(es) persona(es) que farà(n) la ponènciaEntenem que fareu la ponència en català. Si no és així, si us plau, indiqueu el idioma que s'utilitzarà..
Nom Entitat
×
×
(2)
Nom i entitat de la(es) persona(es) que moderara(n) (Només en el cas de taula rodona)
NomNom de la moderadora
EntitatEntitat a la que pertany
PARTICIPACIÓ DIVERSAPer tal de que la FESC sigui un espai de visibilització de la diversitat, a l'hora d'escollir les xerrades, prioritzarem la participació de ponents dones, persones racialitzades i joves (<35 anys). Indiqueu si les vostres ponents s'identifiquen en algun d'aquests grups o en algun col·lectiu habitualment invisibilitzat.
0 /

Anàlisi critica de l’actualitat, claus per a comprendre el desballestament democràtic i social que empeny el capitalisme, denúncia de violació de drets socials i econòmics i moviments socials que lluiten per a la seva defensa.

Consolidació de les economies transformadores, noves iniciatives o projectes que enforteixen la proposta i valors de l’economia social i solidària.

Debats estratègics que hem d’abordar per a fer salts d’escala, la construcció de mercat social, l’eixamplament d’actors participants, la innovació transformadora, la relació amb allò públic...

Quin?
no-icon
Quin suport?
no-icon
Observacions / Comentaris / Comanda especialmàxim 500 caràcters
0 / 500Us  informem que no totes les propostes rebudes podran ser acceptades en la  graella de continguts per raons de gestió de l'espai i el temps i d'adequació als eixos temàtics de la Fira. 

Podeu consultar la nostra Política de Privacitat respecte el tractament de dades.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder