Les associacions juvenils apostem per les finances ètiques!

/
Sala Berta Cáceres
Presentació de «Tressoraria Transformadora - les finances ètiques en l'associacionisme» i taula d’experiències sobre associacionisme juvenil i finances ètiques, amb la participació d’esplais i caus que hagin fet aquest canvi i expertes en finances ètiques.

Models d’articulació comunitària i ESS

/
Sala Berta Cáceres
Conversa entre dues experiències d'economies comunitàries i cooperatives que treballen per l'articulació territorial: la Régie Quartier La Roseraie Services de Perpinyà i La Florida s'aveïna.

ESS i justícia global: estrenyem vincles

/
Santos Hernández
Entitats d'ESS local, migrant i global i ONGs posem en comú el paper transformador de l'ESS en la construcció de la justícia global i teixim un horitzó per abordar els reptes compartits.

Com arriba del camp a la taula? Ecologística agroecològica i ESS

/
Sala Berta Cáceres
A partir de la presentació de l'informe "Nodes de distribució agroecològica, Resultats de l’anàlisi de rutes alimentàries a Catalunya" que ha realitzat l'Einateca agroecològica juntament amb una quinzena de xarxes alimentàries locals, tindrà lloc una reflexió conjunta amb actors que estan impulsant la distribució compartida.

Inserció sociolaboral: experiències

/
Sala Flora Tristan
Taula d'experiències entre diverses entitats que promouen la inserció sociolaboral de diferents col·lectius i en diversos sectors econòmics.