[[[["field90","contains","No"]],[["show_fields","field89"]],"and"],[[["field14","contains","Altres"]],[["show_fields","field91"]],"and"]]
1
CONTINGUTS FESC 2022: FASE D'INSCRIPCIÓ
En aquesta fase et demanem que inscriguis el teu interès en participar en el programa de Continguts de la FESC 2022 i amb quina temàtica.
Entitat
no-icon
Breu descripció de l'entitat
no-icon
Web de l'entitat
no-icon
Nom de la persona o persones de contacteContacte 1
no-icon
Contacte 2 (opcional)
Telèfon de contacte
no-icon
Ets sòcia de la XES?
Si no ets sòcia, pots dir-nos 2 entitats/persones sòcies de la XES que podrien donar-nos referències?
Àmbit temàticIndica de quin àmbit temàtic o articulació t’interessaria formar part.
Si l'àmbit temàtic és un altre, especifica'l aquí:
0 /
Fes click al text següent si vols oferir algun taller o espectacle infantil, artístic o musical dins la fira:
T’agradaria ser entitat referent en el teu àmbit temàtic?Les entitats referents són aquelles que estaran en contacte amb la comissió de Continguts de la FESC, encarregades de traslladar la informació de l’àmbit a la comissió i viceversa, així com dinamitzar i activar els àmbits.
De què t’agradaria parlar?Totes les propostes hauran de consensuar-se amb altres agents del mateix àmbit, però aquesta informació ens pot ser útil per confirmar l’encaix dins l’àmbit i/o per identificar nous àmbits temàtics. En cas que l’activitat pensada no encaixi amb l’articulació de cap àmbit temàtic, descriu breument la teva proposta d’activitat i veurem si podem fer-la encaixar al programa de la FESC.
0 /
Estem escollint la temàtica de la FESC d'enguany. Quina creus que hauria de ser?Escull una de les 4 propostes.
Redistribució i apropiació: La transformació del sistema passa per una redistribució dels recursos materials i immaterials. Com contribuïm o podem contribuir a aquesta redistribució entre classes, gèneres, territoris...? Com ens podem reapropiar d'aquells recursos que ens han sigut arrabassats? Quins recursos materials i immaterials ens és estratègic gestionar? Quines aliances podem teixir com a moviment en aquesta redistribució i apropiació?
Empoderament i emancipació: Quines dinàmiques promovem com a moviment que ens empoderen? Què fa empoderar-nos i emancipar-nos com a comunitats? Com assegurem els drets i necessitats bàsiques que porten a l'emancipació?
Rebel·lió i revolta: Davant l'eventual amenaça de col·lapse com ens rebel·lem? De quina manera organitzem la revolta? Quines propostes inspiradores i creatives duem a terme per fer front a l'actual sistema i reincorporar l'economia als límits del nostre planeta? Quina és l'alternativa que proposem?
Comunitat i col·lectiu: Pensar en col·lectiu i treballar en comunitat és essencial en l'economia solidària. Com des del comú podem donar resposta a les necessitats individuals i col·lectives? Com incorporem la perspectiva comunitària en les nostres activitats? De quina manera fomentem la participació i generem espais oberts i segurs? Com comunalitzem recursos, espais i serveis?

Un cop inscrites rebreu un mail de confirmació. Acabat el termini
de la fase d'inscripció ens posarem en contacte amb vosaltres per agrupar-vos per
articulacions. Moltes gràcies!

Podeu consultar la nostra Política de Privacitat respecte el tractament de dades.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder