Vermut musical amb Paula Grande

Autodidacta, valenta i mestissa, Paula Grande ens regala un estil musical que emana aquestes qualitats i que es mou entre els registres del jazz, el soul, el hip hop i la música llatina i popular. La fusió és el tret que més la caracteritza.

Ha tingut l’oportunitat d’ensenyar la seva música i el seu art arreu del món, i en els seus viatges ha acumulat diferents premis internacionals, com el tercer premi i l’Special recognition Prize a la prestigiosa Shure Montreux Jazz Voice Competition, o el premi al millor repertori lliure en el Jazz Voices de Lituània.

Taller Circ

Taller de circ on descobrirem tècniques circenses com trapezi, equilibris, malabars, etc. La formació de circ, artística i social a l’Ateneu Popular 9 Barris ha estat sempre un pilar important en la història del projecte.

Zbabek Intervenció : Diàleg entre Música i Pintura

ZBABEK és un projecte de Irene Valiente i Enric Ponsa que connecta art sonor i art visual partint de la improvisació i la performance: la part sonora i la visual es nodreixen l’una de l’altra. S’estableix un diàleg entre els dos artistes en base a les accions i reaccions d’ambdós, responent als estímuls que es creen.

Desfilada de roba sostenible

Mostra de roba produïda amb criteris d’Economia Solidària i Comerç Just en contraposició a la roba fabricada per la indústria tèxtil transnacional que vulnera els drets humans i mediambientals. Vestir-se amb valors cada vegada és més factible. Vine a descobrir les iniciatives que ho fan possible!

Concert amb Raquel Lua

Jove cantant i compositora de Nou Barris. Veu melismàtica amb segell mediterrani. Proposa versions i peces de tons intimistes, amb l’acompanyament auster i delicat de la seva guitarra.

Concert infantil Orelletes: Slim Bay Seals

El cicle  de concerts pels més menuts de casa de l’Ateneu l’Harmonia. Al concert dins la FESC comptarem amb el grup de blues Slim Bay Seals.

Teatre-Col·loqui: “Ana y Serafín. Inquilinos de la periferia”

Espectacle de teatre seguit de col·loqui amb en Jordi Barra, historiador, cartògraf i crític de teatre.

Sinopsis : Ana i Serafín arriben a Barcelona l’any 1962, fugint d’una Còrdova pobra i miserable. Arriben a Barcelona de nit, amb una maleta i un matalàs com a única pertinença.

Sempre vivint en la perifèria de la societat, malgrat tot són feliços, malgrat la pobresa, la demència… Som el que som per tot el que van fer, ells i tantes persones com ells, som aquí a muscles de gegants. Què deixem quan emigrem? Què som? Què és la identitat en realitat?

 

De festa amb l’ESS

Trobada festiva per celebrar el 10è aniversari de la FESC. Gaudirem d’un espectacle ImproESS seguit del concert de la Beat Band de Sant Andreu.

Trobada interna de suport mutu de la sectorial de cultura

La trobada pretén ser un espai de suport mutu i teixir aliances, per a tornar-nos a posar en contacte els moviments socials culturals i conèixer noves iniciatives i espais, quines són les necessitats i reptes del món de la cultura.

*Aquesta activitat no s’emetrà pel web de laFESC21.

 

Strange Fruit

Virginia Martínez (actriu i cantant catalana amb arrels dominicanes nominada als Premis Butaca per Germans de Sang i Close To Liza), fa un viatge musical de la innocència a la consciència individual, racial, política i de gènere, i ho fa mitjançant les cançons que durant dècades han interpretat les dones afroamericanes, un col·lectiu que sempre ha sabut descriure amb precisió l’essència de la seva ànima. A escena estarà acompanyada per la veu i el piano del Dani Campos que també signa la direcció musical de l’espectacle.

L’actuació tindrà lloc a l’Ateneu Popular de 9Barris i podreu gaudir-la en directe a l’hora programada en aquest espai.