El 2020 s’està presentant com un any de sacseigs. L’any va començar amb temporals i ha prosseguit amb una pandèmia mundial amb conseqüències socials, vitals i econòmiques tràgiques i restrictives. En ple confinament, amb la incertesa de la realitat social i sanitària que ens trobaríem a la propera tardor, la plenària de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya va prendre una difícil decisió: enguany la Fira serà virtual. Temíem un nou rebrot que ens dugués a un nou confinament, que les mesures sanitàries no permetessin al públic gaudir de les expositores ni de l’espai de trobada que ens brinda la Fesc, i malbaratar els recursos públics i de la Xes en una fira que potser no es podria celebrar.

Així que de l’adversitat, virtut! Superat el “shock” i la tristesa de la decisió, la plenària de la Fira es va posar a treballar per a que la propera Fesc virtual compleixi amb escreix els objectius que tenim com a moviment.

NOTÍCIES

FIRA 2020

#ContrabandaFMResisteix #ContrabandaFMNoEsToca Avui 19h des d https://t.co/Ey20rtg3mB o l'app https://t.co/qLGq78zonu d @okupemlesones parlem d manifests, amb NuriaReguero del fet en suport a @contrabanda https://t.co/x5tjWBvrAS i amb @JuditSalt del d la campanya @RendaBasicaARA https://t.co/8xMCjx1htt

20 anys i 13 edicions després del primer procés per celebrar un #FòrumSocialMundial, arriba el @WSF2021 en un format virtual a causa de la pandèmia del 23 al 31 de gener!

https://t.co/RZJnLpsf0j

Estem a punt d'arribar a les mil seguidores!🔝 Ens ajudeu fent una empenteta? Volem seguir difonent i promovent els valors i les pràctiques de l'economia solidària des de Sant Andreu al món sencer!💜✊🏽 #ESS @XES_cat

🌿A #TroncsiJoc treballen amb materials naturals com troncs, sorra, grava i vegetació perquè els infants els puguin gaudir mentre juguen.

La fusta que utilitzen prové de tales responsables del Parc Natural de la #Garrotxa afavorint així la recuperació de boscos autòctons😍

2

Coneixeu la cooperativa @mesEduCoop? Es dediquen a fer projectes i serveis que tinguin impacte i siguin transformadors en l’àmbit educatiu i comunitari.

Si la voleu conèixer, heu de saber que és un nou punt al mapa #pamApam!

https://t.co/ejRFlvxuCR

Carregar més...

ORGANITZA

COL·LABOREN