El fòrum se celebrarà els dies 20 i 21 d’octubre de
2023, al recinte de la Fabra i Coats de Barcelona (carrer de Sant Andrià, 20).

MAPA DE L’ESPAI

Metro: L1, parada Sant Andreu
Bus: 11, 40 H4, H8, 126 i N9
Rodalies: Sant Andreu (R2R2NordR11) / Fabra i Puig (R3R4R12)
Bus interurbà: Estació de Fabra i Puig
Bicing: Carrer del Cinca, 7 (estació 260) / Carrer Malats, 28-30 (estació 256) / Passeig Torras i Bages, 29 (estació 263)


Mostra un mapa més gran

Els horaris son:

  • Divendres 20 d’octubre, de les 11:00h fins les 23:00 h
  • Dissabte 21 d’octubre, de 10:30 fins les 17:30 h 

  • Atenció: dissabte a les 17:30 h finalitzarà el Fòrum per sumar-nos a la manifestació a Barcelona “Aturem el genocidi contra Palestina”. A les 18 h als Jardinets de Gràcia.

El divendres al migdia el restaurant la Tempesta (Ateneu l’Harmonia) ofereix menú.

Per dissabte habilitarem un espai per dinar amb carmanyola. Porta’t la teva!

Hi haurà un espai de canguratge que s’habilitarà el dissabte 21 d’octubre de 10:30 a 20:00h on les vostres filles i fills podran jugar, descansar i distreure’s mentre vosaltres gaudiu del Fòrum. Si voleu fer ús d’aquest espai, agrairem que ho comuniqueu abans enviant un correu a persones.fesc@xes.cat.

Què trobareu al Fòrum FESC’23?

El Fòrum de l’economia Solidària de Catalunya serà un espai de coneixença, intercanvi i treball per a persones i entitats de l’economia social i solidària amb l’objectiu d’enfortir el moviment i afrontar juntes reptes i reflexions que ens ajudin a traçar un camí conjunt. També hi haurà espai per a la festa i la celebració. Podeu consultar aquí les activitats que s’hi faran.

Què NO hi trobareu?

No hi haurà expositores, per tant no hi trobareu parades. Tampoc programació de tallers ni activitats per a tots els públics.

El Fòrum FESC’23 es durà a terme en espais exteriors?

No ocuparem espai exterior, totes les activitats es desenvoluparan en espais interiors del recinte de la Fabra i Coats.

Podreu venir amb infants?

Hi haurà un espai de canguratge que s’habilitarà tota la jornada de dissabte 21 d’octubre on les vostres filles i fills podran jugar, descansar i distreure’s mentre vosaltres gaudiu del Fòrum. Si voleu fer ús d’aquest espai, agrairem que ho comuniqueu abans enviant un correu a persones.fesc@xes.cat, on necessitem que ens indiqueu l’edat i nombre d’infants.

El Fòrum FESC’23 és un espai obert a la ciutadania?

És un esdeveniment ideat per a entitats i persones del moviment de l’economia social i solidària, però està obert a tothom qui vulgui participar-hi.

Les inscripcions a les activitats que requerien inscripció prèvia ja estan ja estan tancades. Consulta el programa per veure les activitats obertes.

Quan es materialitzarà completament el nou model de la FESC?

El nou model de la FESC, que inclourà el Fòrum i el Festival, tindrà lloc en l’edició del 2024. Excepcionalment enguany només es farà el Fòrum FESC. T’ho expliquem molt ràpidament en aquest vídeo!