La FESC compleix 10 anys en aquesta edició. L’economia solidària ha crescut molt en aquest temps i la FESC amb ella i creiem que aquest és el moment idoni per aturar-nos a mirar el camí recorregut i dibuixar plegades l’horitzó a què aspirem a arribar en la pròxima dècada.

Aquesta data tan assenyalada arriba en un any en què se’ns ha repetit fins a l’avorriment el conflicte entre l’economia i la vida; se’ns diu que s’ha d’aturar l’economia per cuidar la salut col·lectiva. Des de la XES defensem que aquesta és una falsa dicotomia. El que la pandèmia ha visibilitzat és que el model d’economia capitalista entra en crisi i col·lapsa quan cal resoldre necessitats col·lectives, com ara gestionar una emergència sanitària.

Des de l’ESS defensem que és possible fer una economia per la vida, una economia que resolgui les necessitats socials posant les persones i el planeta en el centre i que de fet és l’única possible per poder construir un món que mereixi ser viscut. L’economia solidària ja està construint moltes propostes que ho demostren i volem que la FESC serveixi per reivindicar-les i, sobretot, reflexionar juntes sobre tots els reptes que tenim al davant.

Enguany i per primera vegada, la fira tindrà un format híbrid, combinant virtualitat i presencialitat. 

LA FESC VIRTUAL

Diumenge 17: acte d’inauguració mixt (presencial i virtual, amb streaming).

De dilluns 18 a divendres 22: xerrades virtuals.

De dilluns 18 a diumenge 24: expositores virtuals.

LA FESC PRESENCIAL

Divendres 22 tarda: festa d’inauguració.

Dissabte 23: expositores a l’exterior i sales de xerrades durant el matí i la tarda.

Diumenge 24: expositores a l’exterior i sales de xerrades durant el matí.

ORGANITZA

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Logotip cooperativa Arç
Logotiop Coop57
Logotip Col·lectiu Ronda
Federació Cooperatives de Treball
Logotip Fiare bancaetica